28 dic 2013, 20:34

Спри 

  Poesía » De amor
511 0 0

             Спри

 

 

 Спри да ме владееш,

 спри с мен да пееш,

 спри да ме влудяваш,

 и краката ми да подкосяваш.

 Спри, защото няма да издържа

 и ще избухна в страстен ритъм.

 Тогава ти се дръж като мъж!

 

 Радвай се,

 че си с мене

 и не си моето бреме;

 смей се в екстаз и

 се наслади на моето красиво Аз!

 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??