9 oct 2006, 12:07

Спри !!! 

  Poesía
481 0 2

~}`{*}`{~

 

 

СприНедей си тръгва,

за последно е може би това...

СприНедей замлъква...

За последно е може би така...

 

 

СприНедей забравя всичко!

За последно,  моля те, недей!
СприВземи си всичко,

но за последно да се обръщаш ти не смей!

 

 

~}~{*}~{~

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??