1 sept 2009, 23:09

Спри болката в мен 

  Poesía » De amor
789 0 1

Умирам всеки път, щом не си до мен,
ала, когато те видя, се връщам към нов живот!
Живея само за теб, обич моя, тъй далечна,
но когато знам, че те няма до мен, умирам!

Спри, моля те, тази злочеста болка в мен,
която кърви всеки път, щом сърцето ми е лед!
Спри болката в сърцето ми, обич моя,
за да заживея отново пламенен живот!

Моля те, не си отивай от моя живот,
защото без теб нищо не съм, мила!
Ала знам, че никога няма да спреш,
за да притъпиш болката в сърцето!

Спри болката в мен, умолявам те на колене,
защото тази болка ме убива бавно всеки ден!
Спри болката в мен, умолявам те през сълзи!
Искам да живея за теб и мен, обич моя!

© Пацо Танчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??