10 oct 2018, 0:15

Спри да идваш в съня ми 

  Poesía » Erótica
1676 5 3

Все още идваш в съня ми,

и разпалваш моята страст,

неискам ти да си в ума ми,

да ме обсебваш с твойта силна власт!

 

Все още те сънувам и желая,

как докосваш голото ми тяло,

но неискам да си го призная,

че искам пак да сме едно цяло!

 

Срам ме е от мен самата,

че имах чувства а ти се подигра,

искам да потъна в дън земята,

че бях за теб една игра!

 

Лъгахме се, плаках аз от унижение,

че в тебе чувства няма,

а исках просто да направя впечатление!

 

Какво харесах в теб, и аз незная,

може би едничко  нещо,

но неискам да си го призная!

 

Спри да идваш в моя сън,

не ме докосвай  вече,

излез от мен навън, 

ти замина си, замина на далече!

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви! Толкова отдавна съм го писала, и с правописни грешки! Учудващо как редакторът не го е редактирал!
  • Прекрасно е, заредено с много емоция!
  • Много интимно, много истинско с мого болка . Поздрави!
Propuestas
: ??:??