27 oct 2009, 22:51

Спрягай глагола! 

  Poesía » Otra
545 0 0

Бягам. Бягаш. Бягаме.
Да бягам, да искаш, да не оставаме.
Да бягаш не можеш, не виждаш ли?
Да бягаме, нека не бързаме да се обичаме.

Бягайки. Отбягваш. Беглец.
Бягайки, връщаш се пак при мен.
Отбягваш измислици, лудници.
Беглец в живота си си, но никога светец.

Бяг. Бегом. Бягство.
Бяг от време, мисли в безпорядък.
Бегом отиди си, животът е винаги твърде кратък.
Бягство да избираме винаги и си винаги жалък.

 

 

Бягай!

© Венцислава Благоева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??