Бягам. Бягаш. Бягаме.
Да бягам, да искаш, да не оставаме.
Да бягаш не можеш, не виждаш ли?
Да бягаме, нека не бързаме да се обичаме.
Бягайки. Отбягваш. Беглец.
Бягайки, връщаш се пак при мен.
Отбягваш измислици, лудници.
Беглец в живота си си, но никога светец.
Бяг. Бегом. Бягство.
Бяг от време, мисли в безпорядък.
Бегом отиди си, животът е винаги твърде кратък.
Бягство да избираме винаги и си винаги жалък.
Бягай!
© Венцислава Благоева All rights reserved.