5 may 2011, 20:39

Срам ме е! 

  Poesía » De amor
506 0 2

Срам ме е, че те желая,

срам ме е, че те жадувам!

Срам ме е, че те мечтая,

срам ме е, че те бленувам!

 

Срам ме е, че те копнея!

Срам ме е, че те обичам!

Срам ме е, за теб живея,

срам ме е, не го отричам!

 

Срам ме е, че те обичам,

ала нямам аз вина!

С мисълта си те събличам.

Ах, такава съм свиня!!!

© Сандостен Калций Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??