May 5, 2011, 8:39 PM

Срам ме е! 

  Poetry » Love
521 0 2

Срам ме е, че те желая,

срам ме е, че те жадувам!

Срам ме е, че те мечтая,

срам ме е, че те бленувам!

 

Срам ме е, че те копнея!

Срам ме е, че те обичам!

Срам ме е, за теб живея,

срам ме е, не го отричам!

 

Срам ме е, че те обичам,

ала нямам аз вина!

С мисълта си те събличам.

Ах, такава съм свиня!!!

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??