5 мая 2011 г., 20:39

Срам ме е! 

  Поэзия » Любовная
520 0 2

Срам ме е, че те желая,

срам ме е, че те жадувам!

Срам ме е, че те мечтая,

срам ме е, че те бленувам!

 

Срам ме е, че те копнея!

Срам ме е, че те обичам!

Срам ме е, за теб живея,

срам ме е, не го отричам!

 

Срам ме е, че те обичам,

ала нямам аз вина!

С мисълта си те събличам.

Ах, такава съм свиня!!!

© Сандостен Калций Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??