23 nov 2005, 14:49

Сред сумрака на топлата стая 

  Poesía
951 0 2
Сред сумрака на топлата стая
ръцете си жадно преплитаме,
дали е миг или вечност - не зная,
дали е посока или безцелно се скитаме.
Сред сумрака на топлата стая
устни нежно наслада рисуват,
в едно сливат се ада и рая,
в ангелски грях телата танцуват.
Сред сумрака на топлата стая
ние пиеме капки любов
и на залеза чакаме края,
и посрещаме изгрева нов . . .

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??