16 dic 2011, 9:46

Сред звездите 

  Poesía » De amor
767 0 6

 

Ако изчезнеш... По Касъм От очите вали.

Посребрелият бриз от Обич прелива,

а От прошка за обич боли ли, боли,

когато слънчогледите заспиват...

 

Книжна обич и Пътища... Последният Хъс...

Диви патици Азбучно литват.

Лудите нощи са толкова къси...

Един Храм... едно: Как си?!... Молитва...

 

Насън и наяве Ти си Земя.

Месечинка Стояна кълнеше...

Вали от очите Есенно Красота.

Душата ти искам! и свещи...

 

Не ми трябва! Поройно Нашата нощ!

Твоята обич ми стига.

Молебен за суша... Халостник съм и лош...

Воеводска ти пея на книга...

 

Защо се усмихваш насън?! ми кажи...

" Теб искам!" - червилото пише...

Когато господ ме чу Пак вали...

Въпреки всичко пак дишам...

 

Аз ще съм солта по влажното тяло...

Ти ще си моята Танцуваща в житото...

Една планина дели ни от Цялост.

Качим ли я - сме Там, сред звездите...

© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Нина,
    кажи ми ти докога "Тук - Там" ще четеш, а не подробно и всичко?!
    Докога статут "Читател" ще ти дава правото да дрънкаш където си щеш и каквото си щеш?!
    Ха напиши и ти нещичко - да те видим колко пари ти струва Перото!
    Зем.
  • !
  • !!!
  • Хареса ми!Поздрав!
  • АДМИРАЦИИИИИИ!!!!!!!!!
  • Аз ще съм солта по влажното тяло...

    Ти ще си моята Танцуваща в житото...

    Една планина дели ни от Цялост.

    Качим ли я - сме Там, сред звездите...
    Приказно е!Поздрав!
Propuestas
: ??:??