29 oct 2007, 17:11

Среднощна трагедия 

  Poesía
1429 0 20
Събуди се, детето ми...
(знам, не искаш да ставаш)
но с баща ти се скарахме,
пак пиян е... ти знаеш.

Събуди се, детето ми...
хайде, моля те, ставай!
Виж - вече стегнах багажа.

Да, виж ме - вече готова съм.
Хайде! Теб чакам само!
А Детето събуди се и сънено рече:
- А татко ще дойде ли, мамо?

© Госпожа Стихийно Бедствие Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??