23 ene 2011, 11:35

Среднощни кратки приключения 

  Poesía » De amor
690 0 1

Всичко е заради любовта,

която убива, която разсмива.

Именно заради нея, любовта,

която истината ни разкрива.

 

Пееха се тези думи нежни,

в песен, пратена от теб.

Няма нищо мило в дните днешни,

само скръб, далеч от теб.

 

Да видя взирам се в далечината

за очите сиви и студени.

Няма помен в тях от топлината,

сега са само тъжни, уморени.

 

Търсят си те жертвата поредна

В тях отново грейва плам.

Аз пък тихо ще поседна,

защото резултата знам.

 

Усмивка и любовна песен.

Много чар и секс - безчувствен.

Като слънце в късна есен,

кратък и безвкусен.

 

Получи  ме за кратка нощ.

Получи ти трофея и щастлив си.

Вярваш, че над мене имаш мощ.

Ще се върна, ако искаш. Убеден си!

 

Нуждата всяка да имаш - това е твойта дрога.

Само с мен, обаче, няма да повториш.

Още чувствам те, но няма. Ще съм силна. Мога!

И след време, знам, за прошка ще ме молиш!

 

© Лекса Джорджис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не бъди жертва, нито ловец, просто обичай! Тогава любовта ще Ти открие тайните си и ще имаш силата да променяш Света!
Propuestas
: ??:??