В китен хотел,
сред вековна гора,
се срещнахме ние
и разгоря се страстта...
Нашите мечти и копнежи
се сбъдваха
и телата тръпнеха,
и страстно се сливаха...
С нежни милувки, сладки целувки
и страстни прегръдки
бързо отлитнаха
дните и нощите на нашето щастие...
Устните шепнеха, телата се сливаха,
в любовен копнеж сърцата ни биеха...
Всичко бе тъй хубаво и прекрасно,
на нашите чувства бе всичко подвластно...
И пак мечти и копнежи в душите припламваха,
страсти горещи разпалваха
и нови срещи си пожелаваха...
© Рая Найденова Todos los derechos reservados