Jul 10, 2008, 8:43 AM

Среща 

  Poetry » Love
596 0 0

В китен хотел,

сред вековна гора,

се срещнахме ние

и разгоря се страстта...

Нашите мечти и копнежи

се сбъдваха

и телата тръпнеха,

и страстно се сливаха...

С нежни милувки, сладки целувки

и страстни прегръдки

бързо отлитнаха

дните и нощите на нашето щастие...

Устните шепнеха, телата се сливаха,

в любовен копнеж сърцата ни биеха...

Всичко бе тъй хубаво и прекрасно,

на нашите чувства бе всичко подвластно...

И пак мечти и копнежи в душите припламваха,

страсти горещи разпалваха

и нови срещи си пожелаваха...

 

 

© Рая Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??