Среща
Къде си бил досега,
преди да те срещнат очите ми,
преди на кораба бял
да те намерят мечтите ми?
Как съм живяла сама?
Без ласка как съм заспивала?
Как е изгрявал деня
и от всички тъгата съм скривала?
Къде си бил досега,
преди да те срещнат очите ми?
Навярно към мен си вървял,
за да се срещнат съдбите ни!
Таня Иванова
© Таня Ив Todos los derechos reservados
Поздрав!