25 ene 2013, 7:53  

Среща 

  Poesía
419 0 0

Не мога да те уловя,

това ме кара да не спя.

В полумрака тих

за тебе пиша стих.

 

Сърцето ми те чака,

душата ми дори,

но не идваш ти в мрака,

а любовта към теб гори.

 

Тази наша среща

ще бъде като тържествата,

тя ще бъде толкова гореща,

по-гореща от словата!!!

© Ивена Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??