7 mar 2019, 10:48

Среща 

  Poesía » De amor
578 0 0

 

Остаряваме в тихия пристан.

Отминават си дните. Вървят...

Да догонвам мечтите, не искам.

Без любовния пламък да спя!

 

Разпознавам наблизо уюта

на желана и нежна жена.

Но в мъглата смутена се лута -

празнотата прегръща и тя!

© ИВАН МИЛАНОВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??