Телефон, такси и ресторант.
Поръчка, вкусни гозби, вино.
Тиха музика като на кино.
Безгрижен разговор и веселба.
Очакващи очи, желание, съдба.
Такси, уютен дом, картина.
Спалня, полумрак, коприна.
Целувки, нежни думи, страст.
Две тела в едно, божествен час.
Трепет, миг върховен, топлина.
Щастие, любов, сияйна светлина.
© Владимир Владимирович Todos los derechos reservados