23.02.2016 г., 21:05 ч.

Среща 

  Поезия » Любовна
497 0 6

Телефон, такси и ресторант.

Поръчка, вкусни гозби, вино.

Тиха музика като на кино.

Безгрижен разговор и веселба.

Очакващи очи, желание, съдба.

 

Такси, уютен дом, картина.

Спалня, полумрак, коприна.

Целувки, нежни думи, страст.

Две тела в едно, божествен час.

Трепет, миг върховен, топлина.

Щастие, любов, сияйна светлина.

© Владимир Владимирович Всички права запазени

Първи опит за безглаголно стихотворение!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??