11 jun 2017, 18:36

Среща 

  Poesía » Verso libre, Otra
533 0 0

 

По своя собствен път – уверено
върви напред, дете!
С високо вдигната глава, поглед
в ниското не свеждай!

 

Усмихвай се и пръскай светлина,
дари на хората надежда!
Всеки – падал е в мрак, дете,
учи сърцето да прощава!

 

В душицата ми грейна светлина –
отново себе си раздавам!
Благодаря ти! И прости! Неволно
днес по пътя си те срещнах!

 

18. 05. 2017 г.

© Todor Nikolov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??