11 jun 2008, 1:59

Среща закъсняла 

  Poesía
1332 0 4

Съдбата с тебе, знам, отново ще ме срещне.

Съдба горчива, от любовта неизживяна,

и пак във твоите прегръдки ще поискам

аз цял живот да си остана.

 

 

Защо ли има дни на радост и тъга?

Защо усещам, че отново ти остави ме сама...

Как трудно е да пиша с кървавото си сърце.

Този стих на теб обричам,

теб и лъжливото - Обичам те!

 

 

И не казвай, че съм закасняла.

Тази среща ти със времето отдалечи.

Когато страдах, ти не се обърна,

когато плаках, не избърса моите сълзи!

                                                                    http://4storing.com/tncrp/1a75cfd48909ed0f211023362f83ad77.html  - изтеглете си песента (много е хубава)  от този адрес.

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??