9 abr 2009, 23:18

Срещи 

  Poesía » De amor
600 0 3

                                            Срещи

 

                       Здравей,

                           целувам ти ръка.

 

                        Не зная ти ли си,

                            не си ли.

 

                         Но зная -

                             носиш любовта.

 

                         За мен дори да нямаш нищо,

                              целувам ти ръка.

 

                         На друг

                               даряваш с пълни шепи,

 

                         защото името ти е

                                Жена.

© Борислав Пелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??