Има лекарство:
доза Реалност.
Ще го изпия,
макар да горчи.
Вземи го и ти...
от солидарност.
Само не ме убивай с очи!
Тръгни си мигом:
горд, недостъпен.
В шепи сърцето
ревниво пази.
Любовта идва
с дяволски тътен.
Моля се Богу да те срази!
Бързата доза.
Колко е просто!
Няма въпроси
и няма лъжи.
С нежност не можеш
да ме докоснеш...
Реалността не ме натъжи!
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados