9 oct 2013, 22:10

Сричам тялото ти 

  Poesía » De amor
1211 0 5

Сричам тялото ти
като брайлово писмо
със своите изпъкналости.
Прокарвам устни
вместо пръсти,
за да го разчитам.

© Михаил Лазаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??