24 nov 2020, 17:27

Сродната душа 

  Poesía » De amor
202 0 0

Цял живот си търся сродната за мен душа.

Без да осъзнавам с какво да и спечеля любовта.

Със думи може би красиви,или мили жестове от моята страна?

Каквото и накрая да се случи,трябва да го разбереш,че за твоята 

любов се боря и няма начин да ме спреш.


 

Сега разбрах какво е любовта.

Това е да съм влюбен само във една единствена жена.

Ти си тази моя сродната душа.

Ти единствена на мен показа ми какво е любовта.


 

Показа ми,че всичко не е само злато и пари.

А човек ми трябва до сърцето,който ме обича и цени.

За теб копнял съм толкова години,обречен бях на самота.

Но сега намерих те любима и ще ти докажа,че за мен си всичко на света.

© Борислав Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??