8 mar 2018, 10:37

Сродни души 

  Poesía » De amor
296 0 0

Сродни души

 

 

Понякога сме толкова невинни,
искаме, желаем и обичаме,
прегръщаме, целуваме по устните,
непорочно в мигновено тичане.

 

Устните  с пръст погалваме,
с желание и мисъл пишат стих...
рисуват по лицето и косите ни,
като едно телата ни се сливат.

 

Очите ни се взират уморени,
под стряхата на миналото време,
с пламъчета за обичане, сплетени
в една спирала... още малко
                         обич да си вземем!

 

Духовно близо - заедно сме цели,
като пулсиращо  сърце,
което търсих толкова години,
душата сродна - като част от две!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??