6 ene 2009, 19:50

Сродни души 

  Poesía » De amor
652 0 3
 

Светлините на живота

са някъде зад хоризонта,

мъглата над града се спуска,

влюбена двойка се прегръща.

Само ние двамата с теб не спим,

думите се леят от душите ни,

а ние с теб, всъщност, мълчим.

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??