СРОДНО
"Когато отиваш там ... с другия..."
Далида и Ем. Димитров
Когато си отиваш - с любовта,
когато трепват моите крила,
откъснали се от свирепа клетка,
напуснали, без свян, решетка.
Когато мразиш ме - в нощта -
и търсиш в себе си вина,
огледай се и нежно усмихни се,
и Слънчицето с ласки посрещни.
Когато искам опрощение
за всички минали падения,
хлапашките ми чувства, страх,
превръщат се понякога и в грях.
Тъй сладко, мило е, когато,
окъпана в лъчи от злато,
поглъщаш ме със търсещи очи,
а те намират теб в сърцето ми.
24.07.2007г.
© Мери Попинз Todos los derechos reservados
Поздрав,мила!