27 abr 2011, 15:06

Сталкер 

  Poesía » Otra
601 0 2

Моята теория за отсъствието на колегата Калоян:


Тайни служби във комбина

разработили солдат - 

умен той като за трима,

силен като цял отряд!


Сталкер, нинджа и агент,

който никога не спи!

Твърд като скала левент,

който над народа бди!


Съществува ли опасност,

само ще я доближи

и със немска ефикасност

той ще я унищожи!


Винаги с патрон в цевта

тихо той врага си дебне.

Заличава от света

всеки, който го погледне!!


С всичко, що е огнестрелно,

той борави с лекота!

С всяка джаджа поотделно

би спечелил сам война!!


Либия, Ирак, Иран - 

той навсякъде ще иде!

Ще избива лоша сган,

без окото да му мигне!


========


Пишейки аз мойто слово,

знам, че ти ще си далеч, 

пълнещ вразите с олово,

бухащ всички със картеч!


Знам, че ти света спасяваш,

чистиш го от мазна слуз!

Затова не се явяваш

тук, във светлия ни ВУЗ.



 

 

© Сандостен Калций Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??