Моята теория за отсъствието на колегата Калоян:
Тайни служби във комбина
разработили солдат -
умен той като за трима,
силен като цял отряд!
Сталкер, нинджа и агент,
който никога не спи!
Твърд като скала левент,
който над народа бди!
Съществува ли опасност,
само ще я доближи
и със немска ефикасност
той ще я унищожи!
Винаги с патрон в цевта
тихо той врага си дебне.
Заличава от света
всеки, който го погледне!!
С всичко, що е огнестрелно,
той борави с лекота!
С всяка джаджа поотделно
би спечелил сам война!!
Либия, Ирак, Иран -
той навсякъде ще иде!
Ще избива лоша сган,
без окото да му мигне!
========
Пишейки аз мойто слово,
знам, че ти ще си далеч,
пълнещ вразите с олово,
бухащ всички със картеч!
Знам, че ти света спасяваш,
чистиш го от мазна слуз!
Затова не се явяваш
тук, във светлия ни ВУЗ.
© Сандостен Калций Все права защищены