31 jul 2007, 10:42

Стара любов 

  Poesía
540 0 8
Казва, че си я обичал.
Но нима днес не обичаш мен?
Колко е сигурна, че ако щракне с пръст,
отново от нея ще си запленен.
Не ме убивай!
Не се връщай при старата любов.
Без теб загивам
и без твоят силен покров.
Сигурна е, че още я любиш,
а аз тръпна от страх.
Недей, сърцето ми ще погубиш,
недей се отдава на една страст.
Искал си я, обичал си я, била е твоята жена,
но тя ти е причинила болка, която ни събра.
Не отивай! Нали си тук със мен?
Нима не съм добра и красива?
Не стоплям ли твоя облачен ден?
Не отивай! Тя иска отново да те нарани.
Бъди ми верен и ще видиш
как любовта ще победи.

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??