С гьон-сурат,
екстремно,
си почна мандата
кметът Ме-х-лемов.
Вдигна глас като меч
над ансамбъл „Родопа“
и отсече: - Стига вече
да свириш, скачаш и тропаш!
От днеска спирам ти харча.
То гладните във корема
си я имат свирнята.
Файда ни една нема
и от „Сто каба гайди“.
Ала за техен късмет,
някой от най-отгоре
стопира безумеца кмет-
още по-голяма беля да не стори.
Тъй позора спести, него спаси,
и на ГЕРБ авторитета.
© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados