Apr 6, 2024, 11:44 AM

Старт по Мелемовски 

  Poetry
54 0 0

С гьон-сурат,

екстремно,

си почна мандата

кметът Ме-х-лемов.

Вдигна глас като меч

над ансамбъл „Родопа“

и отсече: - Стига вече

да свириш, скачаш и тропаш!

От днеска спирам ти харча.

То гладните във корема

си я имат свирнята.

Файда ни една нема

и от „Сто каба гайди“.

 

Ала за техен късмет,

някой от най-отгоре

стопира безумеца кмет-

още по-голяма беля да не стори.

Тъй позора спести, него спаси,

и на ГЕРБ авторитета.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??