20 may 2009, 11:14

Старт... стоп 

  Poesía
677 0 1

Старт!

Сива сутрин.

Кафе, цигара.

И само дим от нея.

Автобусна спирка.

Очакване…

Ето го и него...

Автобусът,

водещ към нищото.

Пълен с статуи

с порцеланови лица,

оглеждащи ново качилите се.

Пътуване.

Стоп – следваща спирка.

Още желаещи

да стигнат до нищото.

Стоп – моята спирка.

Ето го и нищото.

Престой.

Отново автобусна спирка.

Очакване…

Ето го моят превоз към „Дома”.

Пътуване.

Стоп – следваща спирка.

Още желаещи

да стигнат „дома”.

Стоп – моята спирка,

крайна точка до дома.

Стоп… до следващия старт!

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ако трябва да съм честен,не ми прозвуча добре,но от друга страна думите ти са неоспорима истина
Propuestas
: ??:??