9 sept 2012, 12:53

Статистика 

  Poesía
397 0 0

Спряха.

Всички таксита по пътя към гарата.

Изгоряха.

На кървави клади.

По-битово е. От първия път.

И е по-приказно.

Неистово искам с теб да имаме минало.

И стратегия –

за управление на риска.

Съвсем сериозно. Наистина.

Двама се качваме в кокпита на бъдещето.

Но продължава само единият.

© Константин Дренски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??