15 ago 2013, 22:16

Статистът 

  Poesía » Filosófica
662 0 12

Преигра. Игра себе си. Лошият.

Драматичен и сложен герой.

Отговаряше с чар на въпроси -

откъде и кой всъщност е той.

 

Наживя се. На сам и напук.

По-висок и по-горд от орлите.

На Самотата бе верен съпруг,

пръв любимец навън на лъжите.

 

Но омръзна му тази игра

и хареса си ангелска роля,

но талантът внезапно умря

и сега е статист по неволя.

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??