22 nov 2006, 0:30

Стая 

  Poesía
945 0 8

Тишината пълзеше по стените
на стаята и ги оцветяваше
в разточително зелено.
Сиви сенки на скука
разгонваха наедрялите,
болни мухи.
Таванът си придаваше важност,
опитваше се някак да полети!
Единствено подът си остана мръсен -
към него гледаха тъжни очи.

© Цветан Цеков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??