22.11.2006 г., 0:30 ч.

Стая 

  Поезия
943 0 8

Тишината пълзеше по стените
на стаята и ги оцветяваше
в разточително зелено.
Сиви сенки на скука
разгонваха наедрялите,
болни мухи.
Таванът си придаваше важност,
опитваше се някак да полети!
Единствено подът си остана мръсен -
към него гледаха тъжни очи.

© Цветан Цеков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??