21 feb 2010, 21:39

Стига 

  Poesía
583 0 2

Обичам те, това е положението!

Свиквай и стига ми разваля настроението.

Не съм те вързала за мен и можеш да си тръгнеш винаги.

Не искам нищичко от теб,

 спри с цупенето си веднъж завинаги!

За чувствата си няма да се извинявам!

Не, не се страхувай, все още никъде не заминавам.

Оставам тук при теб, да те обгрижвам,

макар насреща благодарност да не виждам.

Аз ще почакам месец, два, година даже,

и после без предупреждение ще тръгна,

затуй, че ти на моята любов така и не отвърна.

© Веселина Жечева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??