27 may 2017, 23:03

Стига 

  Poesía » Otra
319 1 0

               Стига студ, стига дъждове,

               охлюв даже може да умре.

               Нека слънце лятно да пече,

               стягайте се всички за море.

 

              Бански стари намерете

              и коремите стегнете.

              Повечко пари носете,

              те са нужни зиме, лете.

 

              Плажни чанти натъкмете,

              във ръцете се вземете.

              На любовника, мъжете

              тънка цака намерете.

 

              И в морето и под душа

              да ви гледа, слуша.

              Да ви мисли за русалки,

              истински принцеси малки.

 

             Стига бури, стига дъждове,

             охлюв даже може да умре.

             Чака ни усмихнато море,

             плажа топъл, чайки и небе.

              

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??