9 oct 2008, 17:31

Стига ми 

  Poesía » De amor
690 0 7
Стига ми, че те обичам.
Стига ми, че те видях.
Стига ми, че бе до мене.
Стига ми, че с теб вървях.
Стига ми, че твоят образ
жадно в паметта попи.
Стига ми, че те запомних;
чувството събуди ти!
Стига ми... Но си далече.
Аз това си пожелах -
да останеш ти мечтата,
със която аз живях.

© Ваня Бухлева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??