4 abr 2012, 9:33

Стига с този страх 

  Poesía » De amor
402 0 0

В този час от твойта прегръдка
имам нужда аз.
Къде си, любими?
Защо ме остави за дълго пак сама?
Копнея аз за теб всеки ден.
За думите ти омайни,
с които галиш моя слух,
за ласките нежни,
за целувките страстни.
Искам те, любими.
Искам те сега в тоз момент.
Лудо да се любим като онзи ден.
Да забравим всякакви задръжки
и моралите човешки.
Стига с този страх,
ела и ме прегърни.
Обичам те безумно аз.
Искам да чуя твоя глас,
как ми казваш,
че за мен си се затъжил
и че ме желаеш лудо ти.
Телефона си вземи и ми се обади.
Не ме карай дълго да те чакам.
Желанието вътре в мен напира,
искам те до мен в тоз момент.
Стига с този глупав страх,
захвърли го надалеч.
Сърцето си послушай
и рискувай с мен да бъдеш,
а аз с любов омайна ще те даря.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??