27 nov 2008, 12:11

Стих 

  Poesía » Versos blancos
564 0 3

Само стихът ми остана,

само в него няма измама.

Той утеха ми дава

и в студа ме сгрява.

С него сбъдват се мечти

и не се причиняват злини.

Стихът ми дава криле

и ми показва чудни светове.

Сърцето разтуптява

и душата тъжна сгрява,

спомени ми връща

и с любов отвръща.

© Джабула Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??