18 jul 2017, 13:38

Стих 

  Poesía
319 0 1

СТИХ


Нека пламенен жар във очите,
скъпи спомени,
смели мечти
да разкрият пред теб
свойте истини скрити,
без сърцето от тях да боли!
Нека всички неволи
да останат далече,
само радост,
любов,
доброта
и приятели скъпи
във живота човечен
да те следват ръка за ръка!
Нека паметен стих
от вълшебната песен
във душата ти
вечно ехти,
да блести,
да те топли
като огън небесен:
„Само ти...”
„Само ти...”
Само ти!!!

© Симеон Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??