Jul 18, 2017, 1:38 PM

Стих 

  Poetry
321 0 1

СТИХ


Нека пламенен жар във очите,
скъпи спомени,
смели мечти
да разкрият пред теб
свойте истини скрити,
без сърцето от тях да боли!
Нека всички неволи
да останат далече,
само радост,
любов,
доброта
и приятели скъпи
във живота човечен
да те следват ръка за ръка!
Нека паметен стих
от вълшебната песен
във душата ти
вечно ехти,
да блести,
да те топли
като огън небесен:
„Само ти...”
„Само ти...”
Само ти!!!

© Симеон Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??