Ти ли бе, или сънят отново ме надви?
По ума ми омайна дума отново върви
и като звън напомня кой си ти,
какво беше и какво предстои.
Грабваш ме от реалността,
внасяш ме във вечността.
Във вихрен танц въртим се,
заедно в едно, понасяме се.
Пред нас картини се менят,
а по нас следи не оставят.
Минало, бъдеще, къде сме?
Там, където искаме, сме!
Още една твоя усмивка,
още една твоя целувка,
или пък една прегръдка
и светът е в твоята ръка.
© Грийн Лейди Todos los derechos reservados