Dec 6, 2009, 1:28 PM

Стих без име 

  Poetry » Love
526 0 0

Ти ли бе, или сънят отново ме надви?

По ума ми омайна дума отново върви

и като звън напомня кой си ти,

какво беше и какво предстои.

 

Грабваш ме от реалността,

внасяш ме във вечността.

Във вихрен танц въртим се,

заедно в еднопонасяме се.

 

Пред нас картини се менят,

а по нас следи не оставят.

Миналобъдеще, къде сме?

Тамкъдето искамесме!

 

Още една твоя усмивка,

още една твоя целувка,

или пък една прегръдка

и светът е в твоята ръка.

© Грийн Лейди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??