23 abr 2020, 0:15

Стих любовен 

  Poesía » De amor
873 0 0

Ела прочети ми

стих любовен.

Подари ми го с

нежният си глас.

Нощта самотна да

не ми е. Подарък такъв

ми направи.

Вазов , Яворов , Славейков

Вутимски , Дебелянов и

Багряна...

Нека в стаята ехтят...

Ела прочети ми

стих любовен.

 

И.Иванов

17.04.2020год

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??