23.04.2020 г., 0:15 ч.

Стих любовен 

  Поезия » Любовна
765 0 0

Ела прочети ми

стих любовен.

Подари ми го с

нежният си глас.

Нощта самотна да

не ми е. Подарък такъв

ми направи.

Вазов , Яворов , Славейков

Вутимски , Дебелянов и

Багряна...

Нека в стаята ехтят...

Ела прочети ми

стих любовен.

 

И.Иванов

17.04.2020год

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??